Aki tud az tud... Andrea természetessége és kedvessége segített abban, hogy ne vegyem magamat és a fotózást túl komolyan. Innen egyenes út vezetett oda, hogy jól érezzem magam a képek készítese közben , Andrea pedig csodálatos érzékkel ragadta meg a pillanatokat és tekinteteket, amiken egy meglévő vagy akár új arcom vált láthatóvá. Köszönöm a képeket - unokáim is látni fogják!

Timi

A fotózás nagyon kellemesen telt. Könnyedén feloldódtam nem éreztem feszélyezve magam. Én mindig szeretek új fotóssal fényképeztetni és nagyon profi fotósnak tartom Andit, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Emily

Fantasztikus volt a fotózás. Mintha én is sztár lennék. Mindenki körülöttem forgott, segített, bíztatott. A képek gyönyörűek lettek. Nagyon nagy élmény volt. Köszönöm szépen!

Era

A SZÉPSÉG MÚLANDÓ...! Ezért is örökítjük meg olyan sokféleképpen! Én erre azt hiszem Márton Andrea személyében megtaláltam a legmegfelelőbb embert!!! És csak ajánlani tudom mindenkinek... hiszen minden nő hiú egy kicsit! Viszont az első reggeli tükörbe nézés után... hát... De ilyen képeket nézegetve mindenki elhiszi: szép vagyok és szeretem önmagamat!!! Egy nagyon kedves, profi embert ismerhettem meg személyében! Köszönöm Neki!

Veronika

Profi csapat, jó hangulat, magabiztosság Andi kamerája előtt. Ha megszületik a kisfiam, szintén téged választunk az első pillanatok megörökítésére.

Gréti

Örülök, hogy megismertelek, az egész fotózás alatt nagyon jól éreztem magam. Az elképzeléseimet teljes mértékben sikerült megvalósítani, amit az elkészült képek nagyon jól tükröznek. A pozitív visszajelzések jelentős része téged illet, hiszen a legjobb formamat hoztad ki a fotókon. Ahogy beszéltük, nyáron kültéri fotózassal folytatjuk, amit már nagyon várok!

Pati

A fotózás nekem, az ott készült csodálatos fotók pedig rajtam kívül a családomnak és az immáron 9 hónapos kis Tamarámnak nyújtottak életre szóló örök emléket. A második babámnál is téged választalak majd, addig pedig boldogan emlékszem vissza a nálad töltött három órára.

Dorka

40 évesen 8 barátnővel csajos fotózás. Már reggel 9-kor pezsgőbontás, smink és frizurakészítés, izgatott csacsogás, ruhapróbák és tűsarkú cipőkben billegés. Majd kamerapróbák, beszokás (a mi részünkről), gyors lelazulás, később fesztelen pózolás. Így lettünk sportosak, elegánsak, szexisek és lazák. Imádjuk a képeket. Jó élmény volt a nap mindannyiunknak, Andi profin kezelte a nem mindennapi kihívást.

Szabó Zsófia

Fotózás Andival?....Fantasztikus volt!!!! Ha kevés az önbizalmad és mindig irigykedve nézed a magazinok címlapján pózoló szebbnél szebb, gyönyörűen sminkelt, frissen fodrászolt modelleket, és amúgy sem hiszed, hogy valaha az életben lesz egy olyan fénykép rólad is, amit büszkén megmutathatsz bárkinek.... Szóval ha hozzám hasonlóan Te is ebben a cipőben jársz, akkor feltétlenül keresd fel Andit! Aktív álláskereső lévén, csak egy fényképet szerettem volna, ami jól mutat az önéletrajzomban. Egy profi fotós kell - gondoltam, mivel egy kezemen meg tudom számolni, hogy eddig mennyi jó kép készült rólam. Önbizalom hiányában azonban hosszú hónapokat vívódtam, hogy hová, kihez is kellene fordulnom, böngésztem a honlapokat, érdeklődtem, de fogalmam sem volt róla, hogy mi alapján válasszak. Ekkor sodorta az élet az utamba egy volt osztálytársamat, akiről kiderült, hogy fotós. Ő volt Andi. Megbeszéltük mit szeretnék: semmi extra, pár jó kép az önéletrajzhoz. Aztán egyeztettük az időpontot, és beleborzongtam az egészbe, én meg a fotózás - na ez két különböző dolog - de muszáj egy jó kép az életrajzhoz. A megbeszélt nap előtt aggódva telefonáltam, egyik kutyám éppen tüzel, és hirtelen nem tudom hová tenni, inkább halasszuk. Elhozhatod, ha gondolod - volt a válasz, majd egy kis csend a vonal túloldalán kár, hogy a többieket nem tudod hozni. Miért is ne, hiszen ahová lehet kutyákkal megyek, és legalább kicsit oldják a hangulatot is. Szóval tele izgalommal és várakozással 4 Golden Retrieverem és egy nagy bőröndnyi ruha társaságában érkeztem életem első fotózására. Bár kicsit a kényszer szülte, de életem egyik legcsodálatosabb napja lett! Már a sminkelés után éreztem, hogy tényleg, akár még belőlem is lehet.... Hála Andinak és az őt körülvevő mini stábnak pillanatok alatt oldódott a kezdeti feszültségem, és már nevetve vártam a "megpróbáltatásokat". A kutyás képekkel kezdtünk, ami még tovább segített abban, hogy felszabadult legyek, aztán jöttek a "kötelező körök", azaz az önéletrajzos képek. Közben Andi folyamatosan biztatott, instruált, hogy mit hová és hogyan tegyek, és persze a dicséretről sem feledkezett meg. Fantasztikusan éreztem magam, sajnáltam amikor eljött a vége, és reménykedtem, hogy ennyi fotóból azért lesz 1-2 ami jól sikerült. Már aznap este kaptam egy meglepetés videót, néhány fotóval.... és leesett az állam. Nem hittem a szememnek: ez tényleg én vagyok? Aztán érkezett a többi fotó is, nem győztem csodálkozni, egyik jobb volt, mint a másik, egyszerűen lehetetlen volt kiválasztani a legjobbat, mert mindegyik a legjobb volt! Andi bebizonyította, hogy igenis mindenkiből ki lehet hozni a maximumot, és bárkiről tud olyan fotókat készíteni, amelyeket örömmel és büszkén mutogat az ember bárkinek. Köszönöm Andi, és remélem hamarosan újra találkozunk!

Kriszta

Márton Andreát kb. 6 éve ismerem. Azt hiszem az elsők között voltam, akit akkor fotózott, amikor még a szakmája elején járt. Azóta az életem legfontosabb eseményeit végigfotózta. Az első fotósorozat, életem egyik legnehezebb szakaszában történt, amikor egy számomra nagyon fontos embert veszítettem el. A képein, amit akkor kihozott belőlem, mint amatőr modellből, semmi nem látszik. Bárki megnézte azt mondta, egy vidám, fiatal lány köszönt vissza a képeken. Majd amikor férjhez mentem, kisbabát vártam, újszülött volt a kisbabám(két hetes),hat hónapos, egy éves és két éves lett a kisfiam Márk, ezeket a korszakokat is ő örökítette meg. Legutóbb, engem újra lencservégre kapott, immár érett anyukaként. A munkám során is felkértem, hogy fotózzon egy állami művészegyüttest, ezeket a képeket számos plakáton, újságban, magazinban, internetes oldalakon lehet folyamatosan látni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen az idő olyan gyorsan halad, az ő munkája, szakmai tudása, egyénisége, kedvessége,vidámsága a színekkel való harmonizálása, gondolatai, élményei, pillanatnyi érzelmei, olyan maradandó emléket örökít meg, melyet amikor nagymama leszek, a képeket visszanézve idézhetem fel életem legfontosabb állomásait! Minden megörökített pillanatért köszönettel tartozom!

Lejla

Kedves Andi! A Veled való fotózás életem legnagyobb és legemlékezetesebb élményei közé tartozik. A nap, amikor igazán szembesültem azzal, hogy mit is jelent NŐnek lenni és mit is jelent a nőiesség. Nagy izgalommal érkeztem meg Hozzád, majd miután bemutatkoztunk egymásnak és pár mondatot váltottunk olyan érzésem volt, mintha már régóta ismernénk egymást. Egy pillanat alatt elszállt minden félelmem és izgalmam, olyan kedvességgel és természetességgel fogadtál Te is és Kriszta és B. Andi is. Belépve a csodálatos, tágas öltöző szobába majd a műtermet megpillantva szinte tátva maradt a szám. Szerintem ez minden NŐ álma. Egy nap, ami csak róla szól, amikor mindenki azon dolgozik, hogy belőle a legjobbat hozzák ki, és mindezt vidám, szeretetteljes légkörben. A fotózás minden egyes percét élveztem köszönhetően a profizmusodnak. Mindenkinek azt kívánom, hogy egyszer, ha van/lesz rá lehetősége próbálja ki, mert felér egy önbizalom növelő tréninggel is A végeredményt látva pedig az a boldogság, amit az okoz, amikor az ember „bezsebeli” családja, barátai és ismerősei dicséreteit egyszerűen leírhatatlan élmény Nagyon szépen köszönök mindent Nektek, hamarosan újra találkozunk puszi:

Adri

Nekem az első fotózásom Andival még pocakosan volt és elmondhatom, hogy az egyik legcsodásabb napomat töltöttem el a stúdiójában (és a férjem is ugyanezt állítja). Az első perctől kezdve megvolt az összhang közöttünk és nem hittel volna, hogy ilyen fantasztikus képek készülnek majd rólam valaha is, hiszen terhesen nem a legelőnyösebb az alkata egy nőnek. Gyönyörű volt a sminkem a ruhák, amikben fotóztak és pontosan meg tudta fogni azokat a pillanatokat, amiket szerettem volna. Mindenki körülöttem forgott, ami csodás érzés volt akkor. A második fotózás mar kisfiam újszülött fotózása volt. Ez teljesen más volt, meghitt, csendes, családias. Maximálisan figyelt Andi a babara, úgy és olyan ütembe fotózott ahogy a baba akarta. Egyszóval, amíg Andi fotózni fog családunk hozza fog járni hamarosan megint latjuk majd egymást, visszük a nagyfiút.

Vali

Én kismamafotózáson jártam nálad, és egyszerűen fantasztikus volt, végre újra úgy érezhettem, hogy csinos vagyok és nőies (bár az alakomat kissé elvesztettem ebben az időszakban). Nagyon meghitt volt, tudtam magamra és a babára is figyelni, és akikkel együtt dolgoztál nagyon figyelmesek és kedvesek voltak! Egyszerűen nagyszerű volt, és a képekkel lenyűgöztem az egész családot. Nagyon köszönöm, hogy ott lehettem!!! Puszi

Anna

A kismama fotózáson készült képek gyönyörűek lettek. Előtte még soha nem láttam magamat ennyire szépnek. A pár napos, majd pár hónapos csöppségről készült képek is szenzációsak lettek, így mertem egy igazán különleges dologba, az akt fotózásba belevágni. Minden percét élveztem, és azóta is sokan gyönyörködnek a képekben. Köszönöm a sok szép emléket!

Enikő

Életem legszebb 9 hónapját keltette életre az a néhány csodás kép, melyet Andi készített rólam, és 2 pocaklakomról. Már a kismama fotózáson is csodáltam a kreativitást, és azt az alázatot, mely a munkájához köti. Nem is volt kérdés, hogy kisfiaim portfólióját is ő örökíti meg. Nem kifejezés, hogy mennyire elégedett vagyok a fotókkal. Köszönöm a türelmet, amit az ikrek iránt tanúsított, hiszen nem volt egyszerű őket lekapni, ugyan is felváltva sírtak, még is sikerült áthidalni a problémát és bámulatos képek készültek!!! Szavakba nem lehet önteni, hogy milyen érzés mikor újra és újra megnézem a felvételeket!

Marcsi

Andi fantasztikus fotós, mindenkiből kihozza a legjobbat! Sikerült pillanatok alatt feloldania minket a lányommal, nagyon szép és természetes képeket készített. Alig tudtunk belőle választani. Biztos visszatérő vendégek leszünk! Szerintem megyünk jövőre is!

Judit

Én azt gondolom egy jó fotó, nem pusztán a fotós tehetségén múlik, bár kétségtelenül nagy szerepet játszik benne. 3 gyermekes anya lévén, meglehetősen sokszor megfordultam Andi műtermében és azt gondolom, hogy ez nem pusztán a csodás képeinek köszönhető, hanem az időközben kettőnk között kialakult barátságnak is. Gyakorlatilag a teljes repertoárt végig jártuk a kismamafotózástól kezdve, a szexi anyukán át a komplett családi képekig és azt kell hogy mondjam minden esetben megállta a helyét. Szeretem, ha egy fotós kreatív és nem retten meg a kihívásoktól....pedig egy újszülött fotózásnál van benne része bőven. Tudom milyen az, amikor valaki a legjobbat akarja kihozni munkájából, hiszen én is ilyen vagyok, talán ennek is köszönhető a kölcsönös szimpátia. Most már csak az a kérdés, mi van még a tarsolyunkban?! Egy biztos, több gyereket nem vállalok!:)

Évi