ÓVODAI FOTÓZÁS


Szeretek sokfélét fotózni, akkor az ember elkerüli azt a „betegséget”, hogy fásultság.

Az ovifotózás az, ami fel tud rázni mindenből. Sok-sok pici gyerek és abban a korban vannak, hogy dumálnak-dumálnak, de még ártatlanul szépek és ami a legcsodásabb, hogy fantasztikusan őszinték.

Mivel a fotózáson Anyu-Apu nincs ott, ezért egészen másképp viselkednek, mentesek minden elvárástól és ha csak pár perc van is egy-két ilyen tüneményre, magukat adják és nagyon jól szórakozunk. A mi szórakozásunk az, ami biztosítja, hogy ne fásuljunk bele és jó képeket adjunk ki a kezünkből.

Azokat a nézéseket és mozdulatokat nem lehet beállítani, maguktól pózolnak és mi csak nevetünk és kattintunk, aztán később a képeket nézve próbálunk a nevekre visszaemlékezni és egymásnak mondjuk, emlékszel… ő is milyen édes volt.

Azt sem szeretném eltitkolni, hogy az is vezérel, hogy reformokat indítsunk az ovifotózás terén, hiszen nem egyedi, hogy minőségtelen, régimódi és bosszantóan gyenge, amit időnként a szülő kézhez kap és nem kevés helyen.


Ha szeretnéd, hogy a ti ovitokban is másképp legyen, esetleg a vezetőség nyitott rá, küldj egy jelentkezést és mi felvesszük óvodátokkal a kapcsolatot.captcha