Amikor megszületik az első babád, ő lesz a család szeme fénye. Ez egy fantasztikus dolog, nehéz leírni szavakkal, amit ilyenkor mi nők érzünk. Tegnap még csak jeleket adott, hogy ő létezik, domborodott a pocakod és tudtad, hogy bent van, de amikor kibújik egyszerűen leírhatatlan valósággá válik mindaz, amiről eddig mások csak beszéltek.

Most Veled is megtörtént… és ott van Ő. Megvan a pici orra, a keze, a szeme, a szája… sőt talán még haja is. Csak nézed és nézed és nem hiszed el, hogy Ő a Tied. Mindenét megszámolod és igen… itt is ott is 5-5 ujjacska és pont olyan, mint a nagyoknak, de hogy lehet ennyire bájosan apró és tökéletes. Napról-napra változik és kerekedik, muszáj lesz ezt megörökíteni, hiszen kicsit nem figyelsz oda és mindjárt feleselő kamasz lesz belőle, majd meglátod.

Baba- és gyermekfotózás csomag

Baba- és gyermekfotózás csomag

Baba- és gyermekfotózás csomag

A gyermeki ártatlanság varázsa az, ami ilyenkor beindítja egy fotós lelkét és kezét a gombon. Ilyenkor bármennyi képet csinálok, többet és többet szeretnék, hogy mindezt mindenkinek megmutathassam, de leginkább Anyának és Apának, akik amúgy is tudják milyen gyönyörű, drága kincs van a kezükben, ezért csillogó szemmel várják a végeredményt. A legnagyobb feladat azonban nem rám vár, hanem a szülőkre, mégpedig az, hogy ne legyenek elvárásai a fotózáson. Van, hogy a kislányod/kisfiad épp nem akar mosolyogni, bár mindent megteszünk érte, az is lehet, hogy épp körbenézne a szobában, hiszen rengeteg új dolgot lát hirtelen. Mi megpróbáljuk az érdeklődése szerint rávenni arra, hogy modellkedjen nekünk. Egy biztos, nagy tapasztalatunk van a baba és gyermekfotózás terén ezért kérlek bízz bennem/bennünk és segítsd a munkánkat közben, az eredmény egészen biztosan annál jobb lesz.


Baba- és gyermekfotózás csomag ára:
50.000 Ft

Időpont kérés

 

Baba- és gyermekfotózás csomag tartalma (3 éves korig):

  • 45 perc fotózás
  • 30 db retusált kép
  • 2-3 szett ruha
  • zenés slide
  • 1 enteriőr a (Studio Lightroom, Studio Madison és Studio Ndustrial szobáiban)
  • stylist szoltáltatás igénybevétele 1 ruha esetén 15.000 Ft 2 ruha esetén 25.000 Ft