Márton Andrea

Márton Andrea

2016. február 02., kedd 16:11

Jázminék családi fotózása

Ebből is látszik, hogy nem vagyok én semmi jónak az elrontója...

Jázminék családi havas fotózását a múlt héten valahogy elbeszéltük...

én mondtam, hogy nekem csak a péntek lesz a jó legközelebb...

demiakkormártengerparton...

Semmi gond rugalmas vagyok...

megcsináltuk!

2015. máj. 21., csütörtök 13:43

Rebecka

Eszterék már a kismama fotózástól kezdve mindenféle babafotózást, családi fotózást stb... kipróbáltak nálunk, nekem pedig ott a kihívás, hogy újat kell nyújtani.

Rebecka édes türelmes és mosolygós baba, könnyű volt megnevettetni, Eszter pedig cseppet sem tart a kamerától, élvezetes őket fotózni.

A kismama fotózáson Raoul a nagytesó egy pózba belealudt, ami valóban maga volt a meghittség. Rebus viszont azzal kezdte, hogy a sminkelés befejeztével mély álomba szenderült a babahordozóban. Így a babafotózás váratott magára, mert baba nélkül ugye az viszonylag nehézkes. Vártunk egy félórácskát, majd Rebus mosolyogva ébredt és kezdődehetett a fotózás. Volt ma minden etetés, pelenkázás, ringatás, de legjobban azt imádtuk, mikor Eszter énekelt Rebusnak, aki ezt olyan érdekfeszítő tekintettel nézte, hogy percekig lehetett jobbnál jobb fotókat készíteni róluk. 

2014. április 23., szerda 22:06

Iza a mosolygós

Iza anyukájával jött hozzám, hogy máshogy :) Anyának kismama képek készültek, Izának pedig úgy láttuk, hogy kedve lenne egy igazi modell fotózáshoz, ezért eljöttek egy újabb alkalommal és nem bánta meg egyikünk sem. Iza csodásan jókedvű volt és mindenben hallgatott rám. Anya meg sem mert szólalni, nehogy elrontsunk valamit. Csöndben ült egy fotelben és közben néha összenéztünk. Volt is min, mert Iza fantasztikusan aranyos és természetes volt. És lássátok a végeredményt: 

2014. február 28., péntek 01:00

Anyával együtt várjuk a kistesót

Anikó kislányával, Rékával együtt jött el hozzám és mondhatom emlékezetessé tették számomra ezt a fotózást.... Réka természetes ártatlansága és ahogy várták a kistesót számomra újra bebizonyította milyen gyönyörű is tud ez lenni...

2014. február 13., csütörtök 01:00

Kismama fotózás....

Terhesség, Lágyság, Nőiesség, Anyaság, Szépség.... azt hiszem ezt egy lány így képzeli valahogy tizenévesen...