Ebből is látszik, hogy nem vagyok én semmi jónak az elrontója...

Jázminék családi havas fotózását a múlt héten valahogy elbeszéltük...

én mondtam, hogy nekem csak a péntek lesz a jó legközelebb...

demiakkormártengerparton...

Semmi gond rugalmas vagyok...

megcsináltuk!

Rebecka

2015. máj. 21., csütörtök by

Eszterék már a kismama fotózástól kezdve mindenféle babafotózást, családi fotózást stb... kipróbáltak nálunk, nekem pedig ott a kihívás, hogy újat kell nyújtani.

Rebecka édes türelmes és mosolygós baba, könnyű volt megnevettetni, Eszter pedig cseppet sem tart a kamerától, élvezetes őket fotózni.

A kismama fotózáson Raoul a nagytesó egy pózba belealudt, ami valóban maga volt a meghittség. Rebus viszont azzal kezdte, hogy a sminkelés befejeztével mély álomba szenderült a babahordozóban. Így a babafotózás váratott magára, mert baba nélkül ugye az viszonylag nehézkes. Vártunk egy félórácskát, majd Rebus mosolyogva ébredt és kezdődehetett a fotózás. Volt ma minden etetés, pelenkázás, ringatás, de legjobban azt imádtuk, mikor Eszter énekelt Rebusnak, aki ezt olyan érdekfeszítő tekintettel nézte, hogy percekig lehetett jobbnál jobb fotókat készíteni róluk. 

... egy újabb királylány lépett ki egy meséből... végigjött a Váci úton és belépett a studiónkba...

hogy nekem ki a királylány? szerencsére ebben az elvadult világban is ráakadok néhányra, mint Eperke és Gréti... és most Anna és még sokan mások, de most ők...

.... szóval a királylány... hát az először is szép... a szépsége belülről fakad, ártatlan és bájos... nem beképzelt, sőt szerény... nem modoros, sőt természetes és kedves... visszafogott és ártatlanul néz... hogy a legkihívóbb póz is... hát tudjátok, olyan királylányos :)

 

7 mosoly

2015. február 24., kedd by

... és hihetetlen 7 vidám lány, 7 különböző karakter fotózása a stúdiónkban, természetesen csakis együtt... egyetem óta sikerült tartani a kapcsolatot, ami már önmagában is nagy dolog, hol nyaralás, hol buli, hol kv,  már csak egy fotózás hiányzott, ahol mindenki egyszerre ott van...de mit ragozzam... beszélnek a képek

 

Keresztapa

2015. február 24., kedd by

Ebből a blog bejegyzésből is láthatja mindenki, hogy nyitottak vagyunk minden újra ami ötletes és örömet okoz. Karcsi papa természetesen nem maga jelentkezett a fotózásra, hanem unokája Zoli találta ki, hogy örömet szerezzen vele. Zoli rengeteg kellékkel állított be, készült rendesen és nekem csak az volt a dolgom, hogy beállítsak mindent és kattintsak. Karcsi papa korát meghazudtolva vett részt a poénokban és bár korábban már-már féltünk jól fog-e elsülni, örül-e majd a fotózás ötletének, de amikor elmondtuk neki a terveinket, csak annyit mondott... jó-jó, de lesznek-e menyecskék?

Jó volt, más volt, megint nevettünk... imádtuk :)

1. oldal / 3